بسمه تعالی :ربیع صادقی :باسلام واحترام خدمت کلیه ی فعالین سیاسی شهرستان های نورآبادوالشتردرعرصه های شبکه های اجتماعی :دوستان همانطوریکه میدانید  به موجب اصل 62 قانون اساسی ، مجلس شورای اسلامی نمایندگان ملت به طور مستقیم و با رای مخفی انتخاب می شوند. وکسی به خوداجازه ندهدبرخلاف قانون اساسی عمل کندونظرخودومنفعت شخصی رابرقانون ترجیح دهد.زیراقوه مقننه کشور وظیفه قانون گذاری و نظارت بر قوانین را برعهده دارد.وامابه برگزاری دهمین دوره ی دوره انتخابات مجلس  تقریبا چندماهی باقی نمانده است و عن قریب است هیاهوی انتخاباتی نامزدها و طرفدارانشان و بازار گرم شعارها و وعده های انتخاباتیشروع شود.  

       موعد انتخابات که فرا می رسد اهالی این شهرستان ها  با تنور داغ انتخابات خودشان را گرم می کنند و کمتر کسی پیدا می شود که سراغ از پیشینه کاری و عملکرد نمایندگان بگیرد و شخصا در پی تحقیق و آشنایی با او بوده و با انتخاب شخصی خودش قلم در دست گرفته و روی برگه رای اسم کسی را بنویسد که اعتماد به شایستگی وی حاصل تاملات خودش باشد نه پیشنهاد بستگان و استناد به نقل و قول های عامیانه.

این نقل و نقل هاهم برای خودش ماجراها و سر و سری دارد و دسته گل جوفروشان گندم نماییست که در این مواقع گرد شیرینی جمع می شوند و به طمع کسب منفعت و به برکت زبان چربی که دارند برای نامزد مورد نظرشان رای جمع کرده و او را پیروز نبرد می گردانند. اوصاف این افراد و ترفندهای جوان یا ناجوان مردانه انتخاباتی بماند اما به هر حال رسم شده که اغلب، کسی پی تحقیق از نامزدهای انتخاباتی نمی رود از سردل رای میدهد به بعضی ها و بعد هم… . زمان زیادی نه  ! وقتی یک ماه ازانتخابات گذشت تازه حرف های پشت پرده علنی می شود تا اینکه پس از چندسال برخی از مردم تازه به یاد می آورند که نمایندگان درست انتخاب شده اند یا نه ؟ 

پای حرف مردم شهر که می نشینی و از انتظاراتی که از نمایندگانشان دارند جویا می شوی ، می بینی که خواسته ها و انتظاراتشان با آنچه در قانون برایش در نظر گرفته شده تفاوت زمین و آسمانی دارد. فرقی هم ندارد که از کدام قشر و طبقه ای باشند فرهنگی، بازاری، مهندس، یا حتی راننده تاکسی. به نظر می رسد که بیشتر مردم از وظایف آنان آگاهی چندانی ندارند و انتظار دارند که بخشی از وظایف مدیران استانی را انجام دهند یا بر منصب استانداری قدم بگذارند. 

وقتی نماینده ای در جمع مردم قرار می گیرد و از مرکب بالانشینی به عمق حیاتی حضور مردم و قبل تپنده جامعه وارد شده و گوش شنوای دردهای آنان می شود موضوعی که بیش از مسائل دیگر مردم با آنان در میان می گذارند درخواست شغل یا تقاضای وام است.علاوه بر آن مردم تمام کاستی های شهر را از چشم آنان می بینند در حالی که تمام این امور از حیطه وظایف آنان خارج است.

ایجاد اشتغال و رفع بیکاری،عزل و نصب مدیران،سرمایه گذاری و اموری از این قبیل از وظایف قوه مجریه می باشد که در راس استان برعهده استاندار است و نمایندگان به عنوان وکلای مردم نظارت بر اجرای این امور در منطقه را برعهده دارند که البته این وظیفه کم کم عرف شده و کسانی را به عنوان نماینده موفق می شناسند که ملاقات و مکاتبه های بیشتری را با مردم انجام داده و به حل مشکلات تک تک آن ها اقدام می کنند.

مجلس شورای اسلامی پایگاه اساسی نظام و مردم و مایه اصلی مشارکت مردم در تصمیم گیری هاست و نمایندگان از قدرت لازم برای برنامه ریزی و ساسیت گذاری های کلان برخوردارند.همانگونه که رهبر کبیر انقلاب اسلامی می فرمایند: « مجلس در راس امور است.» شاید همین در راس امور بودن است که توقع مردم را از نمایندگانشان به عرش رسانده و نقش آنان در برآورده ساختن نیازهای منطقه پررنگ تر از تمام متولیان استان کرده.

البته مردم نیز از عملکرد نمایندگان خود اطلاعات چندانی ندارند. تاکنون نیز مردم به یاد ندارند که گردهمایی با حضور نماینده در جهت ارائه عملکردهای چندساله آنان برگزار شود. مصاحبه های خبری آنان هم تنها شامل ارائه نظرات در خوصوص مسائل سیاسی و اجتماعی و طبیعی حوزه ی انتخابیه بوده است. به همین علت اهالی شهر در ترازوی حساب و کتاب خویش آنچه را ندیده و شنیده اند را می سنجند و به قول معروف داشتم داشتم نمایندگان را حساب نمی کنند و به دارم دارم هایی آنان چشم می دوزن.بعضی ازانسان های ازخداغافل به جای راهنمایی درست مردم درجهت انتخاب شایسته مردم رابه سمت نیات خودکه سوئ استفاده شخصی به دنبال داردراهنمایی می کنند.وبااین کاردست به انتخاب نمایندگانی می زنند که در این شرایط توجهی به عملکرد آنان صورت نمی گیرد. 

مهم ترین اولویت نورآبادوالشترمسئه احداث سدواشتغال جوانان است که احداث سدبه عنوان پروژه ای اساسی و ملی مطرح شودکه متاسفانه در خصوص آن پیگیری های اساسی از جانب نمایندگان ادوارمجلس صورت نگرفته تنها سدپیشنهادی تاج امیربه تعطیلی کشیده شده است.

متاسفانه نمایندگان ادوارمجلس در اجرای پروژه های عمرانی از باب اشتغال زایی برای جوانان مانند ایجاد صنایع پتروشیمی یا ایجادنیروگاه های برق پرورش دام وطیورایجادکارگاه های تولیدی لبنی وبسته بندی محصولات کشاورزی نسبت به سایر شهرستان هاضعیف بوده و گرایش نمایندگان مجلس این شهرستان هابه شعار گرایی است تا عمل گرایی. 

نخبگان وفرهنگیان واساتیدودانشجویان عزیزبایددرمردم آگاهی وشناخت ایجادکنند.زیراانتخاب مردم معمولا از روی احساسات بوده و عقلانی نیست. چرا که معیارهایی را در نظر می گیرند که منفعت شخصی دارد و نه منفعت های عمومی. وجود فاصله در میان عمل و شعار است که باعث شده معیارهای اصلی در انتخاب نمایندگان مجلس از بین برود.باتشکروسپاس فراوان ربیع صادقی

9